Takk for din bestilling

Takk for betalingen. Transaksjonen er fullført og en kvittering for kjøpet er sendt deg via e-post.

Salgs- og leveringsbetingelser

Frakt og levering:

Info vedrørende leveringer i forbindelse med jula 2016:
De siste dagene før jul tar vi forbehold om at det kan forekomme avvik. Julehilsener vil bli levert før jul, men de kan bli levert på en annen dato enn ønsket på grunn av kapasitetsutfordinger. Dette gjelder ikke blomsterhilsener uten direkte tilknytning til jul, som fødselsdager, jubileum og sorg. Disse blir prioritert.

Generelle betingelser angående leveranser:

Levering til bestemte tidspunkt på dagen kan kun garanteres til bisettelser/begravelser. Ved leveringer til firmaadresse blir din blomsterhilsen levert innenfor alminnelig åpningstid.

Vi har utkjøringer mandag-lørdag på adresser i Harstad, mellom Kilbotn i sør og Kasfjord samt Tennvassåsen i nord. (Postnummer mellom 9402 og 9415). Bestillingfrist for leveranser i dette området er kl 10.00 samme dag som blomsten ønskes levert.

Utkjøringer i distriktet utenfor Harstad gjøres av Posten tirsdag-fredag. Ved slike leveranser må en regne med at mottaker må hente blomsten på nærmeste Postkontor/Post i butikk. Bestillingsfrist for leveranser i disse områdene er kl 10.00 dagen før blomsten ønskes levert.

Søndager og helligdager kan vi dessverre ikke levere blomster.

Produkter:

Våre dekoratører ønsker alltid å benytte seg av de fineste og ferskeste råvarene. På grunn av sesong og tilgjengelighet kan produktene dermed avvike noe fra bildet. Dette kan gjelde både blomstersorter, fargetoner og krukker.

Betaling:

Alle våre priser er oppgitt inklusive merverdiavgift. I tillegg til blomsterprisene kommer frakt. Ved levering av flere antall av samme produkt til samme leveringsadresse vil ekstra fraktkostnader kunne påløpe.
Ved “Hente selv” bestilling påløper ingen omkostninger.

Sikkerhet:

Alle kredittkortbetalinger  håndteres av et anerkjent og trygt e-handelsfirma og sikkerheten når du betaler på vår nettside er av høyeste kvalitet. På denne måten kan du være tryggere for dine personlige opplysninger enn bestillinger via telefon/faks.

NB! Du må være 18 år eller eldre for å gjøre en bestilling hos oss.